Αρχική > Προϊόντα καφέ bar > Σελίδα 2
Προϊόντα καφέ bar
Τιμή
Ετικέτες
Συσκευασία
Κατηγορία Mixology Υλικών
Brand
Χώρα Προέλευσης
Μέγεθος Φιάλης
Κατηγορία αξεσουάρ
Κατηγορία Delicatessen
Τύπος καφέ
Προϊόντα καφέ bar
Είδος Ροφήματος
Είδος Τσαγιού
Κατηγορία γλυκαντικών υλών
181 προϊόντα
Cafe Taf Cold Brew 250ml
Ο νέος Cold Brew της taf, με τα φρουτώδη αρώματα του Hariti, είναι η ιδανική επιλογή για έναν παγωμένο καφέ φίλτρου ανώτερης ποιότητας!
Ready to drink, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών, ένας δροσιστικός cold brew με μοναδικά συστατικά το φιλτραρισμένο νερό και τον εξαίσιο high quality Hariti από την Αιθιοπία.
Cup profile: Bergamot, Chocolate, Sweet Acidity, Very Smooth
Cafe Taf Decaffeinated espresso 250g
Ο καφές Decaffeinated έχει υποστεί φυσική επεξεργασία για την απομάκρυνση της καφεΐνης με τη χρήση νερού. Το νερό που χρησιμοποιείται είναι φυσικό και προέρχεται από μία πηγή που βρίσκεται στην περιοχή όπου γίνεται η επεξεργασία του καφέ, στην πόλη Manizales της Κολομβίας, ενώ πριν από τη χρήση του δεν υφίσταται καμία επεξεργασία. Έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας το οποίο είναι κατάλληλο για διάφορες μεθόδους επεξεργασίας καφέ, σε αντίθεση με το νερό πόλεως, το οποίο πριν φτάσει στη βρύση μας έχει συμπληρωθεί με διάφορες ουσίες, οι οποίες το καθιστούν ακατάλληλο για χρήση στην επεξεργασία του καφέ.Η απομάκρυνση της καφεΐνης με αυτόν τον τρόπο δεν επηρεάζει σημαντικά ούτε αλλοιώνει τη γεύση του καφέ.Origin: Caldas, ColombiaAltitude: 1660mVariety: Caturra & CastilloProcessing: sundried with mechanical finishCup profile: balanced cup, citrus & fruits with nuts & chocolateCafe Taf Delagua Siera Nevada Colombia 250g
Delagua ονομάζεται το coffee project από τη Sierra Nevada στην Κολομβία. Πρόκειται για έναν συνδυασμό της τεχνογνωσίας της φάρμας La Palma y El Tucan και της συλλογής μόνο των ώριμων καρπών από πολύ μικρούς παραγωγούς που βρίσκονται πολύ κοντά της, με την επεξεργασία χωρίς χρήση νερού.
Κατά τη διάρκεια του εμφύλιου ο πατέρας του Gabriel αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το χωριό La Paz. Πούλησε την φάρμα του και μετακόμισε σε ένα μικρό σπίτι στο χωριό La Palma. Κάποια χρόνια αργότερα, αφού οι συνθήκες ηρέμησαν απο το αντάρτικο, ο Gabriel μπορούσε να πουλήσει το σπίτι στο La Palma και να επιστρέψει στο σπίτι του ώστε να ξεκινήσει ξανά. Αγόρασε μία φάρμα 3 εκταρίων το ElPorvenir, το οποίο σήμερα αποδίδει σε εκείνον και την οικογένειά του την ελπίδα της δημιουργίας ενός καλύτερου μέλλοντος.
O Don Gabriel είναι πλέον 60 χρονών και έχει καταφέρει 40 χρόνια εργασίας με τον καφέ. Είναι παντρεμένος με την Dona Maria με την οποία έχει τρία πολύ όμορφα παιδιά. Αρέσει σε όλη την οικογένεια να εργάζεται στη φάρμα, βοηθώντας με την επιλογή των κερασιών και με τον καθαρισμό κατά τη διάρκεια της συγκομιδής. Για τον Gabriel η καλλιέργεια του καφέ είναι πολύ περισσότερο από δουλειά, έχει υπάρξει ένα προσωπικό κατόρθωμα, μετά την μετακίνηση της οικογένειάς του.
Η διαδικασία επεξεργασίας Honey αρχίζει με ένα φίλτρο ποιότητας το οποίο μας επιτρέπει να απομακρύνουμε από την διαδικασία τα κεράσια τα οποία επιπλέουν. Από εδώ, τα κεράσια θα ξεκινήσουν το στάδιο de-pulping και θα περάσουν μέσα από μία μικρή 24ωρη ζύμωση σε σφραγισμένα tank προτού προχωρήσουν στο στάδιο αποξήρανσης. Σε αυτό το στάδιο, ο καφές θα ξεκουραστεί σε υπερυψωμένα κρεββάτια αφρικανικού στυλ για περισσότερες από 20 ημέρες. Τέλος, ο καφές parchment θα περάσει μέσα από το dry milling και το στάδιο χειρωνακτικής επιλογής.
Origin: La Paz, Sierra Nevada, Colombia
Variety: Castillo
Altitude: 1250m
Processing: Honey
Cup profile: cherry, apricot, blackberry, malic acidity, long aftertaste
Προτείνεται για: φίλτρου και Espresso
Espresso recipe
In: 21 gr | Out: 47 gr | Time: 20 sec
Filter recipe:
15gr/250ml
90-93° degrees
Pouring time: 1'-1' & 30''
Extraction time: 2'-2'& 15''
Cafe Taf Gitesi Rwanda 250g
Το Gitesi CWS είναι ένας ιδιωτικός σταθμός επεξεργασίας ο οποίος χτίστηκε το 2005 ενώ ξεκίνησε να λειτουργεί πλήρως το 2010. Βρίσκεται στον ομώνυμο τομέα, στην περιοχή Karongi της δυτικής επαρχίας. Ο ιδιοκτήτης του σταθμού ονομάζεται Gahizi Alexis.Οι καλλιεργητές του καφέ της περιοχής δίνουν τον καφέ τους στο συγκεκριμένο σταθμό και αμείβονται για αυτό, γεγονός που καθιστά την τοποθεσία του σταθμού ιδιαίτερα σημαντική για αυτούς.Η τοπική οργάνωση των καλλιεργητών καφέ Kopakika συνεργάζεται άμεσα με τον σταθμό CWS και αποτελείται από 200 μέλη εκ των οποίων το 80% είναι γυναίκες.Το νερό που χρησιμοποιείται στον σταθμό προέρχεται από φυσικές πηγές.Origin: Gitesi, Karongi, Western RwandaAltitude: 1750mVariety: bourbonProcessing: wet & dry processingCup profile: floral, sweet candy, pepper, caramel, creamy, complex, black tea in the finish Προτείνεται για: espresso & φίλτρουFilter Recipe15gr/250ml degrees90-93° degreesPouring Time: 1'- 1' & 30"Extraction time: 2' - 2' & 15"Cafe Taf Pianeta Blue 250g
O Cafe Taf Pianeta είναι ένας καφές που προωθεί την βιωσιμότητα. Μια φάρμα που υπόκειται στους κανόνες της βιωσιμότητας χρησιμοποιεί βιολογικά λιπάσματα, εφαρμόζει μεθόδους λίπανσης που αυξάνουν την απόδοση των δέντρων του καφέ με την πάροδο του χρόνου, για την παραγωγή ποιοτικής σοδειάς και υιοθετεί φυσικές πρακτικές όπως η καλλιέργεια υπό τη σκιά άλλων δέντρων. Pianeta είναι το όνομα που επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη σειρά και εμπεριέχει δύο διαστάσεις. Η σημασία του "πλανήτης" συνδέεται άμεσα με την έννοια της βιωσιμότητας με βάση την οποία καλλιεργούνται αυτοί οι καφέδες.Cup Profile: herbs, cocoa, brown sugar, soft acidity, round body, strong chocolate aftertasteΠροτείνεται για espressoEspresso recipeIn: 17gr | Out: 36 - 37 | Time: 25 secCafe Taf Pianeta Light Blue 250g
Pianeta Light Blue
O Cafe Taf Pianeta είναι ένας καφές που προωθεί την βιωσιμότητα. Μια φάρμα που υπόκειται στους κανόνες της βιωσιμότητας χρησιμοποιεί βιολογικά λιπάσματα, εφαρμόζει μεθόδους λίπανσης που αυξάνουν την απόδοση των δέντρων του καφέ με την πάροδο του χρόνου, για την παραγωγή ποιοτικής σοδειάς και υιοθετεί φυσικές πρακτικές όπως η καλλιέργεια υπό τη σκιά άλλων δέντρων. Pianeta είναι το όνομα που επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη σειρά και εμπεριέχει δύο διαστάσεις. Η σημασία του "πλανήτης" συνδέεται άμεσα με την έννοια της βιωσιμότητας με βάση την οποία καλλιεργούνται αυτοί οι καφέδες.
Cup Profile: good body, medium to high acidity, citrus and caramel aroma, sweet and smooth taste of orange peel.
Προτείνεται για espressoIn: 17gr | Out: 36-37gr | Time: 25sec
- -3%Προσφορά!
Cane Sugar syrup Σιρόπι Ζαχαροκάλαμου Mixer 1000ml
To cane sugar της Mixer® παρασκευάζεται από 100% ζαχαροκάλαμο, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της αγοράς, που «δηλώνουν» cane sugar, αλλά περιέχουν μόνο 51% προϊόν από ζαχαροκάλαμο. Ένα κουταλάκι του γλυκού υγρή ζάχαρη, ισοδυναμεί με 10gr κρυσταλλικής ζάχαρης. Είναι η ιδανική γλυκαντική ουσία, για cocktail, long drinks, φρουτοσαλάτες, γλυκά, γρανίτες και παγωτά. Εξαιρετικό με καφέ ή παγωμένο τσάι. Capsule Compatible CREMOSO Nespresso Cellini 10 τμχ
Το blend 100% Arabica που συνδυάζεται με το καλύτερο βραζιλιάνικο καφέ και με τον αρωματικό καφέ της Κεντρικής/ Νότιας Αμερικής, δημιουργεί ένα λεπτό άρωμα, γλυκούς και φρουτώδης τόνους οι οποίοι με την ευχάριστη οξύτητα , παράγουν μία σφαιρική αίσθηση μέσα στο στόμα.Capsule Compatible INTENSO Nespresso Cellini (10 τμχ)
Blend από τους καλύτερους καφέδες Arabica από την κεντρική και νότια Αμερική και Αφρική, συνδυασμένο με ένα μικρό ποσοστό επιλεγμένου αφρικανικού robusta, χαρακτηρίζεται από την λεπτή οξύτητα, τους οπωρώδης τόνους και μία ευδιάκριτη, ισορροπημένη γεύση.