Περιγραφή
Trinidad 2003
Tropical Ageing & Cognac Ageing: 11 Χρόνια στο Τρίνινταντ και 18 μήνες
Μύτη: Αρώματα σοκολάτας και κακάο ανακαλύπτουμε με μια πρώτη επαφή με το ποτήρι, σε μεταγενέστερες επαφές με το ποτήρι γίνονται αντιληπτά αρώματα που απαντώνται σε φούρνους ή σε καταστήματα ζαχαρωτών και περιέχουν συγκεκριμένα κανέλα, γαρίφαλο, ψημένα φρούτα και φουντούκι.
Ουρανίσκος: Η είσοδος είναι εύπλαστη, απαλά γλυκιά, το οποίο μας ετοιμάζει για μια σύντομη προσέγγιση της γεύσης του. Μέσα στον ουρανίσκο έχει ιδιαίτερα ελκυστική υφή, δεδομένου των γεύσεων που αναδίδει όπως τζιντζερμπρεντ, μπισκότα βανίλιας αλλά και κέηκ μπαχαρικών .
Xρώμα: Σέπια Καφέ Χρώμα
Προέλευση: Τρίνινταντ
Πρώτη Ύλη: Μελάσα
Ζύμωση: 3 Μέρες
Απόσταξη: Column 2001