Περιγραφή
St Lucia 2004
Προέλευση: Αγία Λουκία
Πρώτη Ύλη: Μελάσα
Ζύμωση: 4 έως 5 ημέρες
Απόσταξη: 100% Pot : John Dore & Vendome Alambic το 2003
Tropical Ageing & Cognac Ageing: 10 χρόνια στην Αγία Λουκία και 18 μήνες στο Κονιάκ
Μύτη: Στη μύτη αντιλαμβανόμαστε τα αρώματα ζάχαρης και ένα υπαινιγμό φρεσκοκομμένης μπανάνας και νότες από λουλούδια όπως το γεράνι και η παιώνια.
Ουρανίσκος: Γεμάτο σώμα και γλυκόπικρο, με γεύσεις όπως καραμέλα ελαφρώς αλμυρή, μελάσα. Κατά την επαφή με τον ουρανίσκο καταλαβαίνουμε γεύση όπως το φρέσκο μέλι. Σαν επίγευση έχουμε ξηρό ξύλο, γαρίφαλο και ζαχαρωμένο πορτοκάλι.
Xρώμα: Μαονί