Περιγραφή
Wolfburn Single Malt Scotch Whisky | Christmas Edition
Στο πίσω μέρος φέρει ετικέτα αφιέρωσης.
Δίνει την δυνατότητα να γράψετε αφιέρωση.
97,97 €
Wolfburn Single Malt Scotch Whisky Christmas Edition | Single Cask
Wolfburn Single Malt Scotch Whisky | Christmas Edition
Στο πίσω μέρος φέρει ετικέτα αφιέρωσης.
Δίνει την δυνατότητα να γράψετε αφιέρωση.
Συνολικό Βάρος | 1,5 kg |
---|---|
Κατηγορία Ποτού | Ουίσκι |
Τύπος Ουίσκι | Single Malt |
Έτη παλαίωσης | N.A.S |
Χώρα Προέλευσης | Σκωτία |
Συσκευασία | Κουτί |
Μέγεθος Φιάλης | 700ml |
Αλκοόλ | 46% |
1) Speedex | Αστικά Κέντρα
· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 2,99 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα παραπάνω από 3 κιλά, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό είναι + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
· Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα είναι έως 10κιλά.
· Αν το δέμα ξεπερνάει τα 10 κιλά και 99 ευρώ, υπάρχει επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
2) Speedex | Δυσπρόσιτες – Απομακρυσμένες περιοχές
· Για δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση ανέρχεται στα 5,50 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για δέματα μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα μέχρι 10 κιλά καλάθι και σύνολο παραγγελίας άνω των 99 ευρώ, η επιβάρυνση είναι 3,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.
· Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα ξεπερνά τα 10 κιλά, υπάρχει χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό +2,50 ευρώ με ΦΠΑ.
3) Speedex Courier | Παραλαβή από το κατάστημα της courier
Ισχύουν οι χρεώσεις για τα αστικά κέντρα, της speedex courier.
Υπολογισμός βάρους στις courier:
Μ x Π x Y / 5000
4) Παραλαβή από το κατάστημά μας
Ικονίου 2, Ξάνθη
Το αποστακτήριο Wolfburn είναι το βορειότερο αποστακτήριο της ηπειρωτικής Σκωτίας, και βρίσκεται στα άγρια και δυσπρόσιτα βόρεια Highlands. Στην περιοχή λειτουργούσε απο το 1821 αποστακτήριο με το ίδιο όνομα, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν κάπου μεταξύ 1872 και 1877. Ωστόσο, το 2011 αγοράστηκε έκταση μόλις 300 μέτρα απο τα ερείπια του προηγούμενου αποστακτηρίου, και στις 25 Ιανουαρίου του 2013, στο νέο αποστακτήριο που χτίστηκε εκεί, κύλησε το πρώτο απόσταγμα. Ενδεικτικό μάλιστα είναι, οτι το νέο αποστακτήριο, χρησιμοποιεί την ίδια πηγή νερού με το παλιό. Ως προς την παραγωγή, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται, είναι απο τους πιο παραδοσιακούς της βιομηχανίας whisky, με τη διάρκεια της ζύμωσης για παράδειγμα, να είναι απο τις μεγαλύτερες χρονικά σε όλη τη Σκωτία. Τίποτα δεν βγαίνει σε αλκοολικό βαθμό μικρότερο του 46 τοις εκατό, ενώ δεν υπάρχουν καθόλου πρόσθετα όπως καραμελόχρωμα, ούτε και πραγματοποιείται ψυχρή διήθηση, τεχνικές που ναι μεν επιτρέπονται απο τη σκωτσέζικη νομοθεσία, αλλά οι καλοί ποτοποιοί κατά τεκμήριο δεν χρησιμοποιούν