Περιγραφή
Majuni Liqueur | Λικέρ Ελληνικών βοτάνων
Δεν ήταν εύκολο. Ο Master Distiller, μέσω διαδικασιών εκχύλισης και απόσταξης σε χάλκινο άμβυκα, κατάφερε να αιχμαλωτίσει την ελληνική ύπαιθρο σε ένα premium βοτανικό απόσταγμα 22 αλκοολικών βαθμών και να φτιάξει ένα αυθεντικό Ελληνικό Βοτανικό ποτό, με μοναδικά ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά.
Για να παραχθεί το Majuni, περισσότερα από 15 επιλεγμένα φυσικά συστατικά -όπως το θυμάρι, το φασκόμηλο, η αψιθιά, η άρκευθος, η πιπερόριζα, η γλυκόριζα, και η ρίζα αγγελικής- συλλέγονται από διάφορες γωνιές της Ελλάδας.
Έπειτα, ο Master Distiller εμποτίζει επιλεγμένα βοτανικά, για λίγες μέρες, σε ουδέτερη αλκοόλη γεωργικής προέλευσης σιτηρών και στη συνέχεια -ακολουθώντας πιστά τη μυστική συνταγή- βάζει συγκεκριμένα βοτανικά στοιχεία σε ασυνεχή, παραδοσιακό χάλκινο άμβυκα, για να αποσταχθούν, με την παρουσία καθαρού, ουδέτερου αποστάγματος. Η διαδικασία απαιτεί ακρίβεια, ώστε να προκύψει το φίνο, αρωματικό απόσταγμα, το οποίο θα συνδυαστεί ξανά και ξανά με τα εκχυλίσματα των βοτανικών στερεών, που θα του χαρίσουν και το λαμπερό του χρώμα, ως αποτέλεσμα 100 % φυσικής διεργασίας.
Τέλος, το Majuni αφήνεται να βρει τον πραγματικό, μαγικό εαυτό του, ωριμάζοντας για καιρό στο σκοτάδι.