Περιγραφή
Ένα σπάνιο “evening vermouth” εμπνευσμένο από ένα κοινό έθιμο στην παράδοση του Πιεμόντε να πίνουν ένα ποτήρι δροσερό βερμούτ με ξύσμα λεμονιού το απόγευμα μετά από μια παράσταση στα ιστορικά θέατρα της πρωτεύουσας του Savoy.
Το Cocchi Dopoteatro Vermouth Amaro δημιουργήθηκε σύμφωνα με την αρχική συνταγή του Giulio Cocchi, όπου η Artemisia εμπλουτίστηκε με ραβέντι, ξύλο quassia, chiretta και διπλή έγχυση cinchona.
Η προσθήκη του Barolo Chinato στο κρασί βάσης δίνει απαλά κόκκινες αποχρώσεις και μια ακόμη απαλή και περίπλοκη νότα – για το απόλυτο Cocchi στύλ.