Περιγραφή
Ποτήρι Κολωνάτο Κρασιού Reveal’ Up Chef & Sommelier
33,72 €
Ποτήρι Κρασιού Reveal’ Up Chef & Sommelier
Εξαντλημένο
CompareΠοτήρι Κολωνάτο Κρασιού Reveal’ Up Chef & Sommelier
Βάρος | 4,5 kg |
---|---|
Κατηγορία αξεσουάρ | Ποτήρια |
Κατηγορία Ποτηριών | Ποτήρια Κρασιού |
1) Speedex | Αστικά Κέντρα
· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 2,99 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα παραπάνω από 3 κιλά, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό είναι + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
· Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα είναι έως 10κιλά.
· Αν το δέμα ξεπερνάει τα 10 κιλά και 99 ευρώ, υπάρχει επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
2) Speedex | Δυσπρόσιτες – Απομακρυσμένες περιοχές
· Για δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση ανέρχεται στα 5,50 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για δέματα μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα μέχρι 10 κιλά καλάθι και σύνολο παραγγελίας άνω των 99 ευρώ, η επιβάρυνση είναι 3,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.
· Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα ξεπερνά τα 10 κιλά, υπάρχει χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό +2,50 ευρώ με ΦΠΑ.
3) Speedex Courier | Παραλαβή από το κατάστημα της courier
Ισχύουν οι χρεώσεις για τα αστικά κέντρα, της speedex courier.
Υπολογισμός βάρους στις courier:
Μ x Π x Y / 5000
4) Παραλαβή από το κατάστημά μας
Ικονίου 2, Ξάνθη
Η Chef & Sommelier είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας γυαλιού και πορσελάνης, με έμφαση στην επαγγελματική εστίαση. Η ιστορία της εταιρείας αρχίζει περίπου το 1952.Το όνομα Chef & Sommelier αντικατοπτρίζει τον ποιοτικό χαρακτήρα των προϊόντων της, με έμφαση στις ανάγκες των σεφ και των σομελιέ. Η εταιρεία επικεντρώνεται στη σχεδίαση και την κατασκευή προϊόντων που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αντοχή και αισθητική.Με την πάροδο του χρόνου, η Chef & Sommelier έχει επεκτείνει τη γκάμα της για να περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα ποτήρια κρασιού, πιάτα, και άλλα επαγγελματικά εργαλεία σερβιρίσματος. Η εταιρεία συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στον χώρο, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των επαγγελματιών της εστίασης.