Περιγραφή
Κτήμα Λαφαζάνη Geometria Αγιωργίτικο Ερυθρός Ξηρός Οίνος
Κατηγορία: Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
Περιοχή: Από επιλεγμένα αμπελοτόπια της Νεμέας της Κορινθίας
Οινοποίηση: 24 ώρες cold skin contact, στην συνέχεια 6 μέρες skin contact και ζύμωση στους 18° C
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Φωτεινό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες, ελκυστικά αρώματα κόκκινων φρούτων – κεράσια και δαμάσκηνα – με νότες μαυρου πιπεριού. Καλό σώμα με μαλακές και στρογγυλές τανίνες και πολύ καλή επίγευση.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει μια πολύ μεγάλη γκάμα πιάτων της ελληνικής κουζίνας, σερβίρεται στους 16°C – 18°C