Περιγραφή
Ο πουρές φρούτου φτιάχνεται από φρούτα που συλλέγονται στην πλήρη ωριμότητά τους, πολτοποιούνται προσεκτικά και προστίθεται ζάχαρη περίπου 10% για να καθυστερήσει τυχόν οξείδωση όταν ο πουρές ξεπαγώσει.
Ο πουρές χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο του φυσικού φρούτου και προσφέρει πρακτικότητα, εξοικονόμηση χρόνου, διατροφική ασφάλεια, έλεγχο του κόστους και σταθερή ποιότητα όλο το χρόνο.
Xρώμα: ΚΟΚΚΙΝΟ
Η ποιότητα: δέσμευση της διοίκησης και όλων των ομάδων να τηρούνται οι απαιτήσεις των αυστηρότερων IFS (υψηλότερο επίπεδο) και BRC (βαθμός Α) προτύπων για να διασφαλίζεται η τροφική ασφάλεια. Πιστοποιήσεις KOSHER/HALAL.