Filters
Αξεσουάρ
filters
Filter ✕
ΦΙΛΤΡΑ
Τιμή
€€
Ετικέτες
Κατηγορία Εξοπλισμού
Τύπος Μηχανής καφέ
Συσκευασία
Brand
Χώρα Προέλευσης
Κατηγορία Ποτηριών
Κατηγορία αξεσουάρ
673 προϊόντα
Ταξινόμηση κατά
Gina Smart Λευκό χρώμα
GINA SMART με ζυγαριά Bluetooth & ApplicationΕξοπλισμένη με APP, έξυπνη ζυγαριά και μια ειδική βαλβίδα, δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε καφέ με την μέθοδο pour-over, immersion ή cold drip. Ιδανική και για τσάι.Βρείτε την τέλεια αναλογία: καφέ/νερό/χρόνο με την έξυπνη ζυγαριά και το τέλειο φλυτζάνι καφέ είναι πλέον στο χέρι σας!Ρυθμίστε την γεύση με την βαλβίδα ακριβείας. Αφήστε την βαλβίδα ανοιχτή για pour-over, κλείστε την για την μέθοδο immersion ή ρυθμίστε την ροή για cold drip.Κατασκευασμένη από προηγμένα υλικά που αντέχουν στη διάρκεια του χρόνου.Ατσάλινο πλαίσιο για σταθερότητα, κεραμικό χωνί 300ml με καπάκι για βέλτιστη μόνωση και γυάλινη κανάτα 750ml για να συλλέξει κάθε σταγόνα της δημιουργίας σας. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, έως και 15 ώρες χρήση, φορτίζει με micro USB. Διατίθεται σε λευκό & μαύρο κεραμικό χρώμα.Hario Coffee Syphon TECHNICA 3 cups
Συσκευή εκχύλισης καφέ φίλτρου από χειροποίητο, πυρίμαχο φυσητό βοριοπυριτικό γυαλί, μέταλλο και ξύλο. Αποτελείται από δύο πυρίμαχα γυάλινα δοχεία, ένα ορθοστάτη, κάλυμμα του άνω δοχείου και λυχνία καύσης φωτιστικού οινοπνεύματος. To ζεστό νερό, με την πίεση που δημιουργείται από τον βρασμό του νερού στο κάτω δοχείο, περνά στο άνω δοχείο, ώστε να εκχυλίσει τον αλεσμένο καφέ εξάγοντας όλα του τα αρώματα. Στη συνέχεια και αφού απομακρυνθεί η εστία θέρμανσης, το εκχύλισμα καφέ επαναρέει στο κάτω γυάλινο δοχείο σερβιρίσματος με τη μέθοδο του αυτόματου σιφωνισμού Εντυπωσιακή μέθοδος παρασκευής καφέ που προσελκύει τα βλέμματα και έχει εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμαHario Coffee Syphon TECHNICA 5 cups
Συσκευή εκχύλισης καφέ φίλτρου από χειροποίητο, πυρίμαχο φυσητό βοριοπυριτικό γυαλί, μέταλλο και ξύλο. Αποτελείται από δύο πυρίμαχα γυάλινα δοχεία, ένα ορθοστάτη, κάλυμμα του άνω δοχείου και λυχνία καύσης φωτιστικού οινοπνεύματος. To ζεστό νερό, με την πίεση που δημιουργείται από τον βρασμό του νερού στο κάτω δοχείο, περνά στο άνω δοχείο, ώστε να εκχυλίσει τον αλεσμένο καφέ εξάγοντας όλα του τα αρώματα. Στη συνέχεια και αφού απομακρυνθεί η εστία θέρμανσης, το εκχύλισμα καφέ επαναρέει στο κάτω γυάλινο δοχείο σερβιρίσματος με τη μέθοδο του αυτόματου σιφωνισμού Εντυπωσιακή μέθοδος παρασκευής καφέ που προσελκύει τα βλέμματα και έχει εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα