Αρχική >
Φίλτρα
VOGATSIKOU 3
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ανακάλυψε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουμε
- -3%Προσφορά!
Falernum syrup saveur Giffard 1000ml
Falernum Syrup Giffard | Σιρόπι ΦαλέρνουμΑγνό σιρόπι ζάχαρης από φυσικά αρώματα γαρύφαλου και αμυγδάλου, με συμπυκνωμένο χυμό λάιμ. Ακολουθεί πιστά την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή του Falernum και αποτελεί απαραίτητο συστατικό των κοκτέιλ της Tiki κουλτούρας.Ιστορία : Το "Falernum" είναι μια συνταγή της οποίας η προέλευση χρονολογείται από τον 18ο αιώνα. Συνήθως παρασκευάζεται από αμύγδαλα, τζίντζερ, γαρίφαλα, λάιμ ... σε αλκοολική έκδοση με ρούμι. Πολλά μπαρ στην Καραϊβική δημιούργησαν το δικό τους Falernum, γι 'αυτό υπάρχουν τόσες παραλλαγές όσο υπάρχουν μπαρ!- Γεύση: Στο στόμα αφήνει νότες απο αμύγδαλο, γλυκάνισο και πλούσια μπαχαρικά.
- Μύτη: Έντονα αρώματα στη μύτη, με νότες από λάιμ και φλούδες εσπεριδοειδών.
Founders Kentucky Breakfast Stout Beer 355ml
H μπύρα που μας έμαθε ότι η υπομονή είναι πραγματικά αρετή.Η KBS είναι μια imperial μπύρα που παρασκευάζεται με τεράστια ποσότητα καφέ και σοκολάτας και στη συνέχεια παλαιώνεται σε βαρέλια bourbon.Απίστευτα μεταξένιο και γεμάτο σώμα με νότες βανίλιας, κακάου, καβουρδισμένου καφέ και καβουρδισμένης βελανιδιάς.- -18%Προσφορά!
La Cimbali M100 HDA Attiva DT 4group | Οθόνες αφής
- Ακροφύσια Cold Touch x2
- Έξοδος ζεστού νερού x1
- Επιλογές ζεστού νερού x3
- 10lt χωρητικότητα main Boiler
- Multi boiler ενότητες x4 (400cc) | 4 x 800Watt
- Θερμαντήρας φλυτζανιών με 3 επιλογές θερμοκρασίας
- Βάρος: 120 κιλά
- Διαστάσεις: 1232 x 567 x 582mm
- Ισχύς: 7800 - 9200 Watt
- 220V | 380V
- Gravimetric extraction kit
- Wifi Telemetry
- Turbomilk
- FG12i Fridge
- TSCT - TurboSteam Milk 4 Cold Touch
- Tall Cup
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- -7%Προσφορά!
VOGATSIKOU 3 Aged Negroni 500ml
Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την δημιουργία του κλασικού κοκτέιλ Negroni, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε Negroni 10-δεκάμηνης παλαίωσης.Τροποποιώντας λοιπόν την κλασική συνταγή, χρησιμοποιήσαμε εκχύλισμα από άρκευθο, πικρό αλκοολούχο ηδύποτο και ένα μείγμα από επιλεγμένα γλυκά βερμούτ. Για την παλαίωση του χρησιμοποιήθηκε δρύινο βαρέλι χωρητικότητας 225 λίτρων από το Κτήμα Τέχνη Οίνου, στο οποίο είχε φιλοξενηθεί ερυθρό κρασί ποικιλίας Nebbiolo. Η παλαίωση έγινε σε συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας.Από την ομάδα του VOGATSIKOU | 3Η φιάλη περιλαμβάνει έτοιμο το cocktail προς σερβίρισμα.