Αρχική >
Φίλτρα
Underberg
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ανακάλυψε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουμε
- -3%Προσφορά!
Πουρές Κεράσι Cherry Mixer 1000ml
Θέλετε να έχετε την γλυκιά και λεπτή γεύση των ώριμων κερασιών όλο τον χρόνο; Απλά ανοίξτε ένα μπουκάλι Mixer. To κεράσι, ένα από τα πιο επιθυμητά φρούτα, υποβάλεται σε προσεκτική επεξεργασία, για να επιτευχθεί αυτός ο θαυμάσιος πουρές, που φέρνει την φυσικότητα και την λεπτότητα του αρχικού φρούτου. Το κεράσι της mixer, δεν έχει την τραχιά γεύση του sour cherry, αλλά μια λεπτή και ραφινάτη γεύση, που αναδεικνύεται περαιτέρω μαζί με το άρωμα του φρούτου, όταν αναμιγνύεται με οινοπνευματώδη και χυμούς φρούτων. Ανάλογα με την εποχή, ο πουρές κεράσι της Mixer®, συλλέγεται στην Ιταλία, την Γερμανία και την Τουρκία.Xρώμα: ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΡΥΘΡΟΓεύση: Γλυκιά, ΥπόξινηΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Τα φρούτα συλλέγονται από όλο τον κόσμο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ Οι πουρέδες δεν παστεριώνονται ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Όλα τα mixer περιέχουν 100% συμπυκνωμένο πολτό φρούτων ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Η υψηλή περιεκτικότητα σε φρούτο, επιτρέπει την χρήση ως & 50% λιγότερου προϊόντος ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ To speed bottle της Mixer & το καπάκι ροής επιτρέπει τέλεια δοσολογία του προϊόντος ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ Το προϊόν είναι άμεσα αναγνωρίσιμο μέσω χρωματικής κωδικοποίησης ΠΟΙΚΙΛΙΑ 27 γεύσεις πουρέ, διαθέσιμες, καθόλη την διάρκεια του χρόνου MIXABILITY Η τέλεια πυκνότητα πουρέ & η φυσική πηκτίνη, επιτρέπει στο προϊόν να ομογενοποιείται, πλήρως με αλκοόλ, γάλα, χυμό... - -11%Προσφορά!
Μελισσουργός Nico Lazaridi 500ml
Όταν επισκεφθείτε το οινοποιείο τους καλοκαιρινούς μήνες θα σας προϋπαντήσουν οι μελισσουργοί που φωλιάζουν στα αναχώματα γύρω από τους αμπελώνες. Αυτό το όνομα επιλέξαμε για τo κρασί που ανήκει στην οικογένεια των επιδόρπιων οίνων της NICO LAZARIDI που αποτελείται από φυσικούς λιαστούς γλυκείς οίνους.Η μονοποικιλιακή καταγωγή του Μελισσουργού από Μerlot, η ωρίμασή του σε καινούργια δρύινα βαρέλια και ο ειδικός τρόπος επεξεργασίας και οινοποίησης, το κάνουν μοναδικό με άριστη δομή και αντοχή στο χρόνο.Τύπος: Οίνος Ερυθρός Λιαστός.Οινοποίηση– Ωρίμαση: Για 15 ημέρες περίπου τα σταφύλια αποξηραίνονται στον μεσογειακό φθινοπωρινό ήλιο. Ακολουθεί η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με παραμονή του οίνου σε δρύινα βαρέλια για 6 μήνες.Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Βαθύ ερυθρό χρώμα και γλυκό, σαρκώδες σώμα με στρογγυλές τανίνες. Διαθέτει πολύπλοκο μπουκέτο αρωμάτων, με έντονες νότες δαμάσκηνου, σοκολάτας και κόκκου καφέ. Στόμα πλούσιο και βελούδινο με σύνθετη επίγευση που θυμίζει κερήθρα.Φύλαξη–Παλαίωση: Επιδέχεται παλαίωση 15-20 χρόνια από τον τρύγο.Γευστικό ταίριασμα: Πίνεται στους 6-10OC. Αποτελεί εξαιρετικό απεριτίφ και συνοδεύει ιδανικά πικάντικα σκληρά ή παλαιωμένα κίτρινα και μπλε τυριά καθώς και γλυκά με δυνατές γεύσεις σοκολάτας και φουντουκιού.