Αρχική >


Santa Teresa
Το Santa Teresa Rum προέρχεται από το Βενεζουέλα και αντιπροσωπεύει μια παράδοση που χρονολογείται από το 1796. Η ιστορία του χρωματίζεται από την οικογένεια Vollmer, που ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Το santa teresa rum παράγεται με τη μέθοδο Solera, μια παραδοσιακή τεχνική της απόσταξης του ρούμι που δημιουργεί ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και ισορροπημένο γευστικό προφίλ. Το ρούμι ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια, ενισχύοντας την πολυπλοκότητα και τη βαθιά χαρακτηριστική γεύση του.
Με νότες από βανίλια, καραμέλα και ελαφριές αναφορές καπνού, το Santa Teresa Rum προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία γεύσης. Είναι ευέλικτο και μπορεί να απολαυστεί σκέτο, σε κοκτέιλ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουν
- -8%Προσφορά!
The Busker Single Grain Whiskey 700ml
Πλούσιο σε καλαμπόκι και κριθάρι, ξεκινάει με αρώματα καραμέλας, βανίλιας και ξύλου βελανιδιάς. Συνεχίζουν στο στόμα και μπλέκουν με φρέσκα αρώματα άνθεων και αποξηραμένων φρούτων που οφείλονται στην παλαίωση σε βαρέλια κρασιού Marsala. Γλυκειά και μακρά επίγευση που εναλλάσσεται από γλυκιά σε ξηρή. J.Gasco Tonic 13,5 200ml
Το J.Gasco είναι ένα αναψυκτικό που αναθεωρεί την παραδοσιακή συνταγή με βάση την κινίνη για να το προτείνει σε μια ελαφριά έκδοση. Χωρίς ζάχαρη, με εκχύλισμα φρουκτόζης και κέδρου, είναι ένα tonic επίμονης ξηρής γεύσης που σχεδιάστηκε για να ενισχυθεί χωρίς να εξουδετερώνει τις νότες των Gins. Με μόνο 13,5 kcal ανά 100ml, είναι το tonic με τις χαμηλότερες θερμίδες στον κόσμο.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Santa Teresa 1796 Solera Rum 700ml
Santa Teresa 1796 Solera RumΤο Santa Tereza είναι ένα εξαιρετικό αποστακτήριο, που δραστηριοποιείται στην Βενεζουέλα για περισσότερα από 200 χρόνια.Δίπλα στην αποστακτική στήλη που είναι πάνω από 100 χρονών, υπάρχει ένα γήπεδο ράγκμπι, όπου παίζουν οι εργαζόμενοι κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων.Το 1976 είναι ένα από τα ελάχιστα παλαιωμένα ρούμι που παράγονται με την μέθοδο της Solera και σίγουρα ανάμεσα στα κορυφαία.Τα αποστάγματα που χρησιμοποιούνται έχουν ηλικία μεταξύ 4 και 35 χρόνων.Μετά τον σχηματισμό του χαρμανιού το ρούμι ωριμάζει για ένα ακόμα χρόνο σε γαλλικά μεγάλα βαρέλια για το τελικό ραφινάρισμα.Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1996 για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ίδρυση του αποστακτηρίου.Πληθωρικό και ταυτόχρονα κομψό με άφθονα αρώματα φρούτων, μπαχαρικών, καπνού και σοκολάτας και σχεδόν ατελείωτη βελούδινη επίγευση.Πιείτε το σκέτο με λίγο πάγο ή προσθέστε λίγο μεταλλικό νερό.