Αρχική >
Arcoroc
Η Arcoroc είναι μια γαλλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γυαλιού και πορσελάνης, με έμφαση στα επαγγελματικά σερβίρισμα και εξοπλισμό εστίασης. Η ιστορία της Arcoroc ξεκινά από το 1958, όταν ιδρύθηκε ως επωνυμία του γαλλικού ομίλου Verallia.
Το όνομα “Arcoroc” προήλθε από τους όρους “Arc” (τόξο) και “Croc” (κοχύλι), αντικατοπτρίζοντας την επιθυμία της εταιρείας να δημιουργήσει συναρπαστικά και λειτουργικά προϊόντα. Η Arcoroc ειδικεύεται σε ανθεκτικά και στυλάτα προϊόντα για την επαγγελματική εστίαση, και έχει αποκτήσει φήμη για την ποιότητα και την καινοτομία των σχεδίων της.
Με τον χρόνο, η Arcoroc έχει επεκτείνει τη γκάμα της για να προσφέρει ευέλικτες λύσεις σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης. Σήμερα, συνεχίζει να είναι μια εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού για σερβίρισμα.
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ανακάλυψε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουμε
- -5%Προσφορά!
Κτήμα Δουλουφάκη Άσπρος Λαγός 2022 Βιδιανό Λευκό ξηρό κρασί 750ml
Αμπελώνας: Στις Δαφνές του Ηρακλείου Κρήτης, σε υψόμετρο 350 μέτρων.Οινοποίηση: Κλασσική λευκή οινοποίηση στους 20°C, με ζύμωση που γίνεται σε βαρέλι. Το κρασί ωριμάζει σε καινούργια και δεύτερης χρήσης βαρέλια για πέντε μήνες. Χρησιμοποιήθηκαν κατά 40% βαρέλια ακακίας και κατά 60% βαρέλια γαλλικού δρυός.Χαρακτηριστικά: Πολύ ωραίο χρυσαφί χρώμα, με κιτρινοπράσινες ανταύγειες. Αρώματα λευκών λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Μοσχοβολάει όμως και βούτυρο, υποψία κεριού, βερίκοκο, τίλιο και πεπόνι. Πλούσια γεύση η οποία με λίγη ακόμα παλαίωση στη φιάλη παίρνει ελαιώδη χαρακτηριστικά, αναπτύσσει ένα πυκνό βερικοκένιο χαρακτήρα που μοσχομυρίζει υψηλή κλάση. Στη γεύση του κρασιού διακρίνεται και ένα σαγηνευτικό υπόβαθρο ορυκτών. Επίγευση μακράς διαρκείας, απολαυστική και σε τόνους βερίκοκου.Απολαύστε το στους: 10°C.Συνδυάζεται με: Σφυρίδα, μεγάλο φαγκρί και συναγρίδα, αστακό, όλα τα οστρακόδερμα, καλκάνι και σκορπίνα στα κάρβουνα, επίσης χοιρινό με κίτρινα ξηρά φρούτα και πουλάδα με άσπρη σάλτσα και μανιτάρια. Εξαιρετικά επιτυχημένος και ηδονικά απολαυστικός είναι και ο συνδυασμός με βραστό ζυγούρι και πιλάφι, όπως και αρνάκι με ασκολύμπρους και άσπρη σάλτσα.Παλαίωση: Για τουλάχιστον 7 χρόνια.