Αρχική >
Akashi - Tai
Η Akashi-Tai Sake Brewery Co., Ltd. είναι μια ιστορική ιαπωνική μικροζυθοποιία που βρίσκεται στην πόλη Akashi της Χιόγκο. Η ιστορία της ξεκινά το 1886, όταν ο Γιασουχίρο Σακαί ιδρύει τον πρώτο ζυθοποιείο της οικογένειας Σακαί.
Η Akashi-Tai είναι γνωστή για την παραγωγή υψηλής ποιότητας σάκε, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό αλκοολούχο ποτό που παράγεται από την ζύμωση και την αλκοολούχα ζύμωση του ρυζιού. Η εταιρεία συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με σύγχρονες τεχνικές για να δημιουργήσει σάκε υψηλής ποιότητας που εκφράζει τον χαρακτήρα της περιοχής της Akashi.
Με το πέρασμα του χρόνου, η Akashi-Tai εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς σάκε στην Ιαπωνία και έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για τα προϊόντα της. Η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί την παράδοση και την ποιότητα στην παραγωγή της σάκε, προσελκύοντας λάτρεις από όλο τον κόσμο με τον αυθεντικό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα των προϊόντων της.
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ανακάλυψε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουμε
- -21%Προσφορά!
Sanremo Verona RS 2 Group Auto Matte Black
Ένας νέος κινητήρας πίσω από κλασικές γραμμές. Ανανεωμένη εμφάνιση της κορυφαίας θερμικής σταθερότητας.Verona RS, σταθερότητα σε πραγματικό χρόνο. Ανανεωμένος και αναβαθμισμένος σχεδιασμός. WCE ("World Coffee Events") πιστοποίηση. 30% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας με το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας. Το σύστημα RS επιτρέπει τη μέγιστη θερμική σταθερότητα (+ -0,2 ° C). Σύστημα ροής (ελεγχόμενη προ-έγχυση) για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της λαμπρής παράδοσης που περιελάμβανε τη διανομή της μονάδας με μοχλό. SMARTouch πολυλειτουργική οθόνη Κρύες βρύσες ατμού. Σχεδιασμένη για το βάθρο. Η Verona RS διαθέτει όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις αισθητικές ιδιότητες μιας προσαρμοσμένης μηχανής. Ο ανανεωμένος και ενημερωμένος σχεδιασμός της, ενισχυμένος από ειδικά σχεδιασμένο φωτισμό, του δίνει μια ελκυστική και ισχυρή εμφάνιση, που μαζί με την αναγνώριση WCE (World Coffee Events) , την φέρνει στο κορυφαίο βήμα του βάθρου με κάθε απόδοση. Το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας είναι επίσης ένα βασικό προαιρετικό χαρακτηριστικό αυτής της μηχανής.Το σύστημα αυτό εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας 30% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μηχανές εσπρέσο, συνδυάζοντας νέα μονωτικά υλικά, ειδικές τεχνικές κατασκευής και μια εις βάθος μελέτη του ολοκληρωμένου λογισμικού. Σταθερότητα σε πραγματικό χρόνο. Κάτω από ένα σπορ κέλυφος, ο κινητήρας είναι αυτός που κάνει την πραγματική διαφορά. Το σύστημα RS επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας των λεβήτων καφέ ξεχωριστά για κάθε μονάδα ανάλογα με το μείγμα ή / και την ατομική προέλευση που χρησιμοποιείται. Η μονάδα ελέγχου διαχειρίζεται τρία διαφορετικά επίπεδα ανάγνωσης θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας έτσι τα υψηλότερα επίπεδα θερμικής σταθερότητας, με διακύμανση ± 0,2 ° C και πλήρη ισχύ ατμού. Για να εξασφαλίσει ακόμα πιο εντυπωσιακή απόδοση, η RS εγγυάται ξεχωριστή διανομή καφέ και ατμού , διασφαλίζοντας ότι οι δύο ενέργειες δεν παρεμβαίνουν μεταξύ τους, θέτοντας σε κίνδυνο το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, κάθε μονάδα διανομής έχει τον δικό της λέβητα, ενώ ο κύριος λέβητας είναι ειδικά αφιερωμένος στην παραγωγή ζεστού νερού και ατμού. Με το flowactive σύστημα (που ελέγχεται η προ-έγχυση) , μαζί με το εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα,ο στόχος ήταν να εκσυγχρονιστεί και να βελτιωθεί η λαμπρή παράδοση που περιελάμβανε τη διανομή της μονάδας με μοχλό, αυξάνοντας έτσι σημαντικά το ποσοστό της εξαγωγής και του TDS. Τυπικές προαιρετικές λειτουργίες. Προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη η καλύτερη άνεση και ευκολία στη χρήση, η Verona RS είναι εξοπλισμένη με μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών SMARTouch που επιτρέπει στον χειριστή να αλληλεπιδρά με έναν απλό και διαισθητικό τρόπο με το μενού Barista και τις κύριες λειτουργίες του. Οι δύο βρύσες Cold Touch συνδυάζουν την ασφάλεια της εργασίας χωρίς τον κίνδυνο εγκαυμάτων με όλη την ευελιξία δύο ρουφηξιών που είναι διαφορετικά όσον αφορά τη ροή και τον αριθμό των οπών (STD ή Latte Art προαιρετικά). Επιπλέον, χάρη σε ένα πρωτοποριακό σύστημα που συνδυάζει αέρα και ατμό, με κάθε χρήση μπορείτε να δημιουργείτε σταθερά υψηλής ποιότητας αφρώδες γάλα, έτσι ώστε να έχετε πάντα ένα τέλειο καπουτσίνο. - -8%Προσφορά!
Tobermory 12 years old whisky 700ml
Φυσικό χρώμα και non chill filtered, το ουίσκι Tobermory 12 ετών έχει μια παλέτα από ζωηρά φρούτα και μπαχαρικά με μια διακριτική αλμύρα που αντανακλούν τα νερά του λιμανιού μας. Εμφιαλωμένο σε 46,3% abv, με φυσικό χρώμα και non chill filtered, το Tobermory 12 ετών είναι η χαρακτηριστική έκφραση στη σειρά πυρήνων Tobermory.Σημειώσεις ΓευσιγνωσίαςΧρώμα Amber GoldΜύτη Πλούσια φρούτα, νότες πορτοκαλιού και εσπεριδοειδών, φρέσκες λουλουδένιες νότες και πλούσια βελανιδιά με βανίλια και μπαχαρικά.Ουρανίσκος Γλυκό πορτοκάλι και εσπεριδοειδή, κρεμώδης καραμέλα και πλούσια βανίλια με πικάντικες νότες κανέλας και γαρύφαλλου.Φινίρισμα Μακρά και παρατεταμένη βανίλια και μπαχαρικό.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- -6%Προσφορά!
Akashi Honjozo Tokubetsu Gohyakumangoku 720ml
Akashi Tai Sake Honjozo Tokubetsu GohyakumangokuΕίναι ένα παραδοσιακό σάκε, το οποίο παράγεται από ρύζι υψηλής ποιότητας που έχει αλεσθεί ελαφρά με σκοπό να αφαιρεθεί μόνο το 30% του εξωτερικού στρώματος. Με ελαφρύ στυλ σε σχέση με άλλα σάκε, τραγανό, ξηρό και ευκολόπιοτο.Γεύση: Ελαφρώς αλμυρό, με νότες μαγιάς, πράσινου μήλου, πολύπλοκης ορυκτότητας πηλού, ντελικάτων φρούτων του πάθους, απαλών αρωμάτων από φλούδες λάιμ και πληθωρικά κρεμώδες στο στόμα.Μύτη: Αρώματα από ψωμί και βύνη, ώριμου αχλαδιού, πεπονιού, με ελαφριά αρώματα σόγιας και φυκιού.Επίγευση: Φινίρισμα από όξινα αχλάδια, ελαφριά καπνισμένο σολομό, πράσινο μήλο, οξύτητα ζύμωσης, γλυκών και τροπικών φρούτων, φλουδών από εσπεριδοειδή και ελαφριά αλατότητα. - -7%Προσφορά!
Akashi Jumai Daiginjo Genshu Yamadanishik Sake 720ml
Μια από τις ναυαρχίδες της Akashi Tai. Ένα Ιαπωνικό σάκε 17 αλκοολικών βαθμών, πλούσιο και τραγανό που παράγεται από ρύζι άριστης ποιότητας. Κυριάρχα τα αρώματα από φρούτα και άνθη, ενώ στη γεύση υπάρχει ισορροπία με έντονες γευστικές νότες από εσπεριδοειδή. Ιδανικό συνοδευτικό για ψάρια, ελαφρώς πικάντικα πιάτα και σαλάτες.Γεύση: Λεπτεπίλεπτη παλέτα, περίπλοκα γενναιόδωρη αλλά ταυτόχρονα συγκρατημένη. Ελαφρώς γλυκιά στην πρώτη επαφή, που σταδιακά ξηραίνει και γίνεται ανεπαίσθητα αλμυρή και μεταλλική. Γεύσεις από ώριμες φλούδες αχλαδιού, παπάγιας, τραγανού πράσινου μήλου, ανεπαίσθητου γλυκάνισου, ανθέων λευκών λουλουδιών, lychee, κομμένου γρασιδιού, γλυκού σανό και έλαιων πορτοκαλιού.Μύτη: Φίνα και αρωματική μύτη, ώριμες φλούδες αχλαδιού, πράσινου μήλου, μελωμένου πεπονιού, λευκών λουλουδιών και μελιού ακακίας.Επίγευση: Φινίρισμα από γλυκά αρώματα ώριμων αχλαδιών που ξηραίνουν καθώς μακραίνει η επίγευση, φίνα αλμυρό με μεταλλικές νότες. - -6%Προσφορά!
Akashi Sake Junmai Ginjo Sparkling 300ml
Το Akashi-Tai Junmai Ginjo Sparkling Sake παρασκευάζεται στο ζυθοποιείο Akashi Sake. Παρασκευάζεται με τον ίδιο τρόπο όπως η σαμπάνια και άλλες παραδοσιακές μέθοδοι αφρώδη οίνων που ξεκινούν με Ginjo Sake και στη συνέχεια υποβάλλονται σε δευτερεύουσα ζύμωση στο μπουκάλι.Είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για ένα ζυθοποιείο χάρη με τα γύρω εύφορα εδάφη που είναι ιδανικά για καλλιέργεια ρυζιού και άφθονο καθαρό νερό πηγής που χρειάζονται για παραγωγή σάκε.Το Akashi Tai Junmai Ginjo Sparkling Sake παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο τοπικά καλλιεργημένο ρύζι από το Νομό Hyogo.Το Ginjo είναι ένας εξαιρετικός τύπος Sake φτιαγμένος με ρύζι που πρέπει να έχει τουλάχιστον το 40% του εξωτερικού των κόκκων ρυζιού (το πίτουρο).Το Junmai σημαίνει ότι δεν προστίθεται αλκοόλ οινοπνευματοποιών που μπορεί να είναι σε άλλες Sakes, π.χ. Honjozo Sake. Το Sake υφίσταται μια προσεκτική ζύμωση χαμηλής θερμοκρασίας και στη συνέχεια υποβάλλεται σε δευτερεύουσα ζύμωση στη φιάλη με λίγο περισσότερο koji (ο μύκητας που χρησιμοποιείται στη διαδικασία ζύμωσης) για την παραγωγή του αφρού.Το σάκε ζυμώνεται προσεκτικά σε χαμηλή θερμοκρασία και αφήνεται να υποστεί δευτερεύουσα ζύμωση στη φιάλη με λίγο περισσότερο koji (ο μύκητας που χρησιμοποιείται στη διαδικασία ζύμωσης). - -6%Προσφορά!
Akashi Shiraume Ginjo Umeshu Sake 500ml
Akashi Shiraume Ginjo Umeshu SakeΕίναι ένα πολυτελές λικέρ δαμάσκηνο, το οποίο παράγεται από την εμβάπτιση φίνων Ιαπωνικών δαμάσκηνων μέσα σε Ginjo σάκε. Από την αρχαιότητα έως σήμερα η Ιαπωνική κουλτούρα αποδίδει στο λικέρ δαμάσκηνο εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες.Γεύση: Γλυκιά, μελωμένη γεύση με την αίσθηση σιροπιού να κατακλύζει το στόμα. Πληθωρικά μαγειρεμένα δαμάσκηνα, σουλτανίνες, εξασθενημένες νότες αμυγδαλόπαστας, ισορροπούν την ελαφριά οξύτητα.Μύτη: Ευωδιαστό ροδάκινο, φρέσκο και αποξηραμένο δαμάσκηνο, απαλό δέρμα, σταφίδες και ανεπαίσθητες τούφες αμυγδαλόπαστας.Επίγευση: Μακριά, πλούσια επίγευση με κόκκινο μήλο και κυδώνι. - -7%Προσφορά!
Akashi Yuzushu Sake 500ml
Ένα ελαφρύ και λεπτό σάκε που παράγεται από την διαβροχή Ιαπωνέζικου Yuzu μέσα σε Ginjo σάκε. Ξεκάθαρο προφίλ εσπεριδοειδών με τραγανό φινίρισμα σαν επίγευση. Σερβίρεται υπέροχα ως aperitif ή και σε κοκτέιλ, προσδίδοντας φρεσκάδα εσπεριδοειδών.Γεύση: Έντονες οξύτητες από λεμόνι, γκρέιπφρουτ, γλυκό αλλά η παλέτα γέρνει προς την όξινη πλευρά του. Οι δυναμικές γεύσεις εσπεριδοειδών καλύπτουν τα πάντα.Μύτη: Έντονα διαπεραστικά αρώματα από φλούδες εσπεριδοειδών και γκρέιπφρουτ.Επίγευση: Μακρύ στυφό και όξινο φινίρισμα εσπεριδοειδών.