1
Αρχική Blog Holidays Special
2 Ιαν 2019

Holidays Special

 

 

Χειμώνας σημαίνει κρύο, Χριστούγεννα, δώρα, τζάκι και μοναδικής ποιότητας spirits, αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Ξεκινώντας τις προτάσεις μας για τις γιόρτες σας προτείνουμε το ρουμι.

Το ρούμι είναι το spirit που θα σε συνοδεύει σε κάθε σου στιγμή και θα την κάνει ξεχωριστή.

Σκέψου λίγο πόσο εύκολα συνδυάζεται με την κάθε σου στιγμή ένα ποτήρι καλό ρούμι το οποίο με την μεστή του γεύση και τα ζεστά αρώματα του κάνει την κάθε μνήμη σου ξεχωριστή.

Στο σπίτι, δίπλα στο τζάκι ή μετά το οικογενειακό τραπέζι ένα ποτήρι ρούμι είναι η καλύτερη “παρέα” για να έχεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το Appleton Estate Signature Blend είναι ένα τζαμαϊκανό ρούμι, με γεμάτο σώμα και μέτρια γλυκύτητα. Αποτελείται από ένα εκπληκτικό μείγμα από 15 διαφορετικά παλαιωμένα ρούμι που του αποδίδουν ένα ζεστό χρώμα μελιού, φρουτώδες άρωμα και πλούσια γεύση. Πίνεται σκέτο με πάγο ή με μια φλούδα πορτοκαλιού και μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με το αγαπημένο γλυκό των γιορτών, το μελομακάρονο καθώς και το καθιερωμένο πλέον τις γιορτές πούρο!

Μία ακόμα πρότασή μας είναι όπως και αναμενόμενο το Whisk(e)y . Το οποίο κατά πολλούς θεωρείται χειμερινό ποτό και πρώτη επιλογή πολλών για το σπίτι.

Εμεις προτείνουμε το Teeling Single Grain.

Το συγκεκριμένο Ουίσκι της σειράς Teeling έχει ωριμάσει πλήρως σε βαρέλια που πριν ωρίμαζε κόκκινο κρασί από την Καλιφόρνια, με άμεσο αποτέλεσμα ένα έντονα φρουτώδες και όμορφα πορτοκαλί απόσταγμα με πλούσιες νότες μούρων. Εδώ συναντάμε επιλεγμένα με το χέρι βαρέλια και εμφιάλωση στους 46% χωρίς ψυχρό φιλτράρισμα που εξασφαλίζουν τη μοναδική του γεύση.

Ισχυρά μπαχαρικά κατά την έναρξη που εξελίσσονται σε πλούσια κόκκινα μούρα και σταφύλια με το φαινόμενο της ξηρής τανίνης να εμφανίζεται στο τέλος.

Νότες μπαχαρικών και φρούτων που υπογραμμίζονται από μια γλυκιά μύτη. Μπορειτε να το συνδιασεται με 10 ml σιρόπι ζάχαρης και μία φλούδα πορτοκάλι και να δημιουργήσετε ένα old fashioned!

Αν πάλι επιλέξετε να βγείτε έξω, αυτόν τον χειμώνα καθως και όλη την χρονιά πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από την ποιότητα.

Σε κάθε σου στιγμή, σε κάθε σου επιλογή, θες να υπάρχει ουσία και νόημα.

Θες να πηγαίνεις σε ποιοτικά μέρη, με όμορφη ατμόσφαιρα και να έχεις τριγύρω σου ποιοτικούς και αγαπημένους ανθρώπους και φυσικά να πίνεις καλά ποτά για να μπορείς να το απολαμβάνεις στο έπακρο!

Υ.Γ Και θυμήσου μέρες που είναι, η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ σώζει ζωές, μην πίνετε όταν οδηγείτε!

Καλές γιορτές και καλή χρονιά!

Απολαύστε Υπεύθυνα!

Του Θάνου Καραμανη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Ενημερωθείτε στο e-mail σας για τα προϊόντα μας, τις νέες αφίξεις και τις προσφορές μας.

T h e D i s t i l l e r T h e D i s t i l l e r
X
0
X
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σας είναι άδειοΠροσθέστε προϊόντα στο καλάθι