Περιγραφή
To BarSol Pisco Primero Quebranta είναι ένα παραδοσιακό απόσταγμα από 100% σταφύλια Quebranta που φτιάχνεται στο Περού. Με πάρα πολλά βραβεία γεύσης, το Barsol Primero Quebranta βγάζει στην επιφάνεια ήπια αρώματα από μπανάνα και σκούρα άγρια μούρα, συνδιασμένα με εσπερειδοειδή, καρύδια και σοκολάτα. Η επίγευση του είναι ντελικάτη κάτι που το κάνει ιδανικό για cocktail και ειδικά για ένα Pisco Sour.
Με 27 βραβεία στη συλλογή του το Barsol Pisco είναι ένα από τα πιό γευστικά και αρωματικά πίσκο της αγοράς. Το 2002 ο Carlos Ferreyros S. και ο Diego Loret de Mola αγόρασαν το κτήμα Bodega San Isidro. Το αποστακτήριο που βρισκόταν μέσα στο κτήμα είχε μία ιστορία στην παρασκευή πίσκο. Οι νέοι ιδιοκτήτες κατάφεραν να διατηρήσουν την παράδοση, αποστάζοντας εξαιρετικά μονοποικιλιακά πίσκο! Δεν προστίθεται ούτε νερό ούτε κάποιο άλλο συστατικό μετά την απόσταξη, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα καθαρό, διαυγές και ήπιο. To όνομα είναι εμπνευσμένο από τη δέσμευση που έχουν οι παραγωγοί για να καλύψουν τις ανάγκες των BAR, προσφέροντας τους ένα απόσταγμα που φτιάχνεται κάτω από τον ήλιο SOL.