Περιγραφή
Ποικιλιακή σύνθεση
Pinot noir 60%, Αγιωργίτικο 40%
Χρώμα πορφυρό με αρώματα βατόμουρου, κερασιού και βιολέτας με νότες βανίλιας και μοσχοκάρυδου.
Σώμα στιβαρό και ταννίνες μαλακές που ενισχύουν τον πλούτο της επίγευσης.
29,95 €
Κτήμα Μανωλεσάκη Pelagia 2017 Ερυθρός Ξηρός Οίνος
Ποικιλιακή σύνθεση
Pinot noir 60%, Αγιωργίτικο 40%
Χρώμα πορφυρό με αρώματα βατόμουρου, κερασιού και βιολέτας με νότες βανίλιας και μοσχοκάρυδου.
Σώμα στιβαρό και ταννίνες μαλακές που ενισχύουν τον πλούτο της επίγευσης.
Συνολικό Βάρος | 1,7500 kg |
---|---|
Κατηγορία Κρασιού | Ήσυχο |
Τύπος Κρασιού | Ερυθρός |
Ποικιλίες | Pinot Noir, Αγιωργίτικο |
Ξηρότητα | Ξηρό |
Χώρα Προέλευσης | Ελλάδα |
Μέγεθος Φιάλης | 750ml |
Αλκοόλ | 12% |
1) Speedex | Αστικά Κέντρα
· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 2,99 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα παραπάνω από 3 κιλά, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό είναι + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
· Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα είναι έως 10κιλά.
· Αν το δέμα ξεπερνάει τα 10 κιλά και 99 ευρώ, υπάρχει επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
2) Speedex | Δυσπρόσιτες – Απομακρυσμένες περιοχές
· Για δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση ανέρχεται στα 5,50 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για δέματα μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα μέχρι 10 κιλά καλάθι και σύνολο παραγγελίας άνω των 99 ευρώ, η επιβάρυνση είναι 3,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.
· Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα ξεπερνά τα 10 κιλά, υπάρχει χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό +2,50 ευρώ με ΦΠΑ.
3) Speedex Courier | Παραλαβή από το κατάστημα της courier
Ισχύουν οι χρεώσεις για τα αστικά κέντρα, της speedex courier.
Υπολογισμός βάρους στις courier:
Μ x Π x Y / 5000
4) Παραλαβή από το κατάστημά μας
Ικονίου 2, Ξάνθη
Το ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗ της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αμπελουργία & οινοποίηση από το 1989, μια κομβική περίοδος που συμπίπτει με το ξεκίνημα του αμπελώνα της περιοχής της Αδριανής στη Δράμα, με τις κοσμοπολίτικες γαλλικές ποικιλίες Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot & Syrah.Ο Γιώργος Μανωλεσάκης είναι από τους πρώτους που αναβίωσε την αμπελουργία στην ιστορική περιοχή αυτή, ο οποίος με την βοήθεια του γιού του Σταύρου Μανωλεσάκη, ασχολούνται προσωπικά με το σύνολο των εργασιών της καλλιέργειας των αμπελιών & της παραγωγής των οίνων του κτήματος και φροντίζουν να διατηρηθεί ο σεβασμός στις προσταγές της Φύσης παράλληλα με την βελτιστοποίηση της αμπελουργικής & παραγωγικής διαδικασίας, ώστε τα κλήματα να μπορούν να αποδώσουν τα τυπικά χαρακτηριστικά του μικροκλίματος (terroir) της περιοχής, που αποτελεί και τον αρχικό στόχο της προσπάθειάς αυτής.