Περιγραφή
Akashi Shiraume Ginjo Umeshu Sake
Είναι ένα πολυτελές λικέρ δαμάσκηνο, το οποίο παράγεται από την εμβάπτιση φίνων Ιαπωνικών δαμάσκηνων μέσα σε Ginjo σάκε. Από την αρχαιότητα έως σήμερα η Ιαπωνική κουλτούρα αποδίδει στο λικέρ δαμάσκηνο εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες.
Γεύση: Γλυκιά, μελωμένη γεύση με την αίσθηση σιροπιού να κατακλύζει το στόμα. Πληθωρικά μαγειρεμένα δαμάσκηνα, σουλτανίνες, εξασθενημένες νότες αμυγδαλόπαστας, ισορροπούν την ελαφριά οξύτητα.
Μύτη: Ευωδιαστό ροδάκινο, φρέσκο και αποξηραμένο δαμάσκηνο, απαλό δέρμα, σταφίδες και ανεπαίσθητες τούφες αμυγδαλόπαστας.
Επίγευση: Μακριά, πλούσια επίγευση με κόκκινο μήλο και κυδώνι.