Περιγραφή
ΕΜΠΝΕΥΣΗ: Το Lisgari είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως στην αμπελουργία στην κοιλάδα Μουσών
ΚΛΙΜΑ: Το κλίμα χαρακτηρίζεται από ήπιους, υγρούς χειμώνες και ξηρά καλοκαίρια, με μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΟΥ: Βαθύ κόκκινο χρώμα και πολυεπίπεδη έκφραση. Πικάντικα αρώματα, πράσινες πιπεριές, μπαχαρικά και νότες συνδυάζονται σε ένα ξύλινο στρώμα.
Απαλή υφή με μαλακές τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα. Στο στόμα είναι πολύπλοκο, γεμάτο σώμα, καλά ισορροπημένο, με σταθερές τανίνες και μακρά, βελούδινη επίγευση
Αρμονία: Ιδανικό για ψητά, πικάντικο βόειο κρέας, κατσαρό κρέας, ψητή πάπια, μεγάλα πουλερικά και ώριμα τυριά
Αμπελώνας: Το έδαφος είναι εύφορο, με μικτή σύνθεση που κυμαίνεται από αμμώδη αργίλιο έως αργιλικό αργίλιο, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα παραγωγής κρασιών εξαιρετικής ποιότητας και πλούσιων αρωμάτων. Το μικροκλίμα της περιοχής χαρακτηρίζεται από κρύους χειμώνες και ζεστά καλοκαίρια, ενώ ένα μικρό ποτάμι που ονομάζεται Permisos συμβάλλει στην ύπαρξη ενός ήπιου ηπειρωτικού κλίματος
ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΙΑ: Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο μεταξύ 450 και 550μ. Και έχουν κλίση μεταξύ 3 και 7%
Γήρανση: 12 μήνες σε νέο δρύινο βαρέλι 225 λίτρων και 12 μήνες σε φιάλη πριν από την κυκλοφορία
Ο αρωματικός του πλούτος και η φρεσκάδα της γεύσης αναδεικνύονται στους 16-18 ° C.