Περιγραφή
Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την δημιουργία του κλασικού κοκτέιλ Negroni, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε Negroni 10-δεκάμηνης παλαίωσης.
Τροποποιώντας λοιπόν την κλασική συνταγή, χρησιμοποιήσαμε εκχύλισμα από άρκευθο, πικρό αλκοολούχο ηδύποτο και ένα μείγμα από επιλεγμένα γλυκά βερμούτ.
Για την παλαίωση του χρησιμοποιήθηκε δρύινο βαρέλι χωρητικότητας 225 λίτρων από το Κτήμα Τέχνη Οίνου, στο οποίο είχε φιλοξενηθεί ερυθρό κρασί ποικιλίας Nebbiolo.
Η παλαίωση έγινε σε συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας.
Από την ομάδα του VOGATSIKOU | 3
Η φιάλη περιλαμβάνει έτοιμο το cocktail προς σερβίρισμα.