Περιγραφή
ΚΕΡΑΣΙ ΜΟΡΕΛΟ
Xρώμα: ΚΟΚΚΙΝΟ
Γεύση: ΚΕΡΑΣΙ
Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ
Τα φρούτα συλλέγονται κατά την πλήρη ωριμότητά τους από συνεργάτες παραγωγούς που πληρούν τις απαιτητικές προδιαγραφές της εταιρίας μας. Τα φρούτα μεταφέρονται στο εργοστάσιο της Ponthier όπου αποθηκεύονται σε βέλτιστες συνθήκες προκειμένου να διατηρηθούν φρέσκα. Υπάρχει δυνατότητα ελεγχόμενης αποθήκευσης 5.700 παλετών που ισοδυναμεί με την ετήσια παραγωγή.
Κατά την παραγωγή τα φρούτα διαλέγονται, πολτοποιούνται, προστίθεται ζάχαρη και ο πουρές ραφινάρεται, μετά παστεριώνεται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τροφίμου και επαναψύχεται για να διατηρηθεί η γεύση και το χρώμα του φρέσκου φρούτου.
ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ
Τα φρούτα: επιλογή των καλύτερων ποικιλιών και προελεύσεων, χωρίς προσμίξεις, αγοράζονται μια φορά ετησίως, την περίοδο της συγκομιδής, σε προσυμφωνηθέντα επίπεδα brix, βάση συμβολαίου, και γίνεται λεπτομερής έλεγχος για υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε κάθε παρτίδα.
Η διαδικασία: χωρίς πρόσθετα (χρωστικές, πηκτικά, πρόσθετα γεύσης…), έλεγχος θερμοκρασίας παστερίωσης για κάθε φρούτο.
Το τελικό προϊόν: γευστικός έλεγχος σε κάθε παρτίδα προκειμένου να διασφαλίζεται γεύση και χρώμα πανομοιότυπο του φρέσκου φρούτου, καθώς και πυκνή, απαλή και ομοιογενής υφή.
Η ποιότητα: δέσμευση της διοίκησης και όλων των ομάδων να τηρούνται οι απαιτήσεις των αυστηρότερων IFS (υψηλότερο επίπεδο) και BRC (βαθμός Α) προτύπων για να διασφαλίζεται η τροφική ασφάλεια. Πιστοποιήσεις KOSHER/HALAL.