Περιγραφή
Ο Cellar Master της Plantation Alexandre Gabriel αναγνωρίζει την κάθε χώρα παραγωγό ρουμιού από τις τοπικές παραδόσεις και τις τεχνικές παραγωγής του συγκεκριμένου “terroir” τα μοναδικά χαρακτηριστικά του φυσικού περιβάλλοντος και του κλίματος που δίνουν στο ρούμι τον ξεχωριστό του χαρακτήρα. Ο Alexadre Gabriel επιλέγει τα καλύτερα βαρέλια, ένα προς ένα από κάθε αποστακτήριο με αποτέλεσμα να δίνει το μέγιστο σεβασμό στη μοναδική ταυτότητα του κάθε εκλεκτού terroir της Καραϊβικής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του φίνου και απαλού προφίλ που αποκτά ένα ρούμι από την Καραϊβική όταν φιλοξενηθεί στα κελάρια του οίκου chateau de Bonbonnet του οίκου Maison Ferrand στη Γαλλία.
Mη διστάσετε να το γευτείτε σκέτο!
Xρώμα: Κεχριμπάρι.
Γεύση: Ο ουρανίσκος είναι ζεστός και πολύπλοκος με 2 διαφορετικά επίπεδα γεύσεων. Η διπλή ωρίμανση δημιουργεί ένα πρώτο κύμα τροπικών ζαχαρωμένων φρούτων που οδηγεί σε λαμπερή βανίλια, των οποίων ο πλούτος είναι απόλυτα ισορροπημένος από τα φρέσκα φρούτα και τις λεπτές τανίνες του δεύτερου κύματος.
Μύτη: Ένα πραγματικό ρούμι bajan με σύνθετες και ισορροπημένες νότες ώριμων τροπικών φρούτων και βανίλιας, που εξελίσσονται σε λεπτές νότες λευκού ροδάκινου και καρύδας.
Επίγευση: Μεσαίας διάρκειας, αρκετά σοκολατένια.
Παλαίωση: 1-3 χρόνια τροπικής παλαίωσης σε βαρέλια bourbon και 1 χρόνο παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια Ferrand.