Περιγραφή
Κτήμα Βουρβουκέλη Παμίδι Ροζέ Ξηρός Οίνος
To “Παμίδι” ή “Παμίτι” συγκαταλέγεται ανάμεσα στις βασικές ποικιλίες της Θράκης.
Το χαρακτηριστικό αυτό ερυθρό σταφύλι, διαθέτει ρώγες με ροδόχρωμη φλούδα.
Η ξεχωριστή αυτή ποικιλία, με σωστή οινοποίηση, είναι ιδανική για παραγωγή ερυθρωπών οίνων, με πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα.
Η όλη οινοποίησή του βασίζεται στην ολιγόωρη διαδικασία εκχύλισης, για την παραλαβή της ιδανικής ποσότητας χρωστικών, ώστε να παραχθεί ένα πολύ απαλό ροζέ κρασί, στην απόχρωση του saumon. Το κρασί εμφανίζεται με ξηρό και αρωματικό ταυτόχρονα στόμα, καλή οξύτητα, με στέρεη γευστική δομή.
Το τελείωμά του είναι ευχάριστο και καλής διάρκειας.