Περιγραφή
Κτήμα Αργυρού Μαυροτράγανο Ερυθρό Ξηρό Κρασί
Το vin de garde red του Κτήματος Αργυρού.
Αμπελώνες σαράντα ετών από την Επισκοπή, κρύο μούλιασμα για πέντε ημέρες, κλασική οινοποίηση κόκκινου κρασιού, παλαίωση στις οινολάσπες σε ανοξείδωτο χάλυβα για έξι μήνες και στη συνέχεια επιπλέον παλαίωση για δύο χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Μια πιο λιτή, πιο κομψή ανάγνωση του χαρακτήρα του Μαυροτράγανου, που συνήθως χρειάζεται δύο χρόνια σε μπουκάλι για να ανθίσει πλήρως, ενώ διατηρείται μια δεκαετία μετά τον τρύγο.